Ontwerp en engineering

De engineers van Synergo zorgen voor de beste oplossing voor ieder technisch vraagstuk. Ze hebben passie voor techniek, volgen continu de nieuwste technische ontwikkelingen en beschikken over up-to-date kennis van en inzicht in de voedingsindustrie. Niet alleen hebben ze oog voor de best mogelijke technische oplossingen in deze branche, ze weten ook wat er in de praktijk wel en niet werkt.

Aan dit soort ontwerp & engineering kunt u zoal denken

  • Bouwkunde
  • Procestechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Industriële veiligheid
  • Industriële automatisering
  • Informatisering & digitalisering

Zo gaan we te werk

Engineering is een specifiek en belangrijk aspect in de productieketens in de voedingsindustrie, maar bij Synergo begrijpen we dat het een onderdeel is van een groter geheel. Daarom bieden wij bij engineeringprojecten altijd een integraal ontwerp, dat volledig is afgestemd op uw wensen en de kenmerken van uw (toekomstige) fabriek. We voeren niet alleen uit wat u vraagt, maar denken altijd verder hoe het nog beter kan.

Het resultaat

Het resultaat is ontwerp en engineering van slimme, technische oplossingen die het verschil maken in uw fabriek. Synergo zorgt voor doeltreffende oplossingen voor de meest complexe technische vraagstukken en zorgt voor maximale impact. Het ontwerp biedt bovendien een solide basis voor een succesvolle projectuitvoering. Of u die projectuitvoering zelf wilt coördineren of dit aan Synergo overlaat, is aan u.

Staat u voor een uitdaging?

Rien maakt graag met u kennis.

Rien mailen of bel naar +31 113 23 51 00

Fill 1 Created with Sketch.

Lees hier meer over onze projecten

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de foodbranche? Mis niet langer de laatste inzichten.

Meld u aan voor de Synergo nieuwsbrief. Geen zorgen, we sturen alleen nieuwsbrieven als we écht iets te melden hebben. Gegevens worden uiteraard nergens anders voor gebruikt.