Wie we zijn

Forward in Food Processing. Daar staat Synergo voor. We kunnen ieder bedrijf in de foodindustrie vooruithelpen door optimalisatie van hun voedselverwerkingsprocessen. Deze belofte maken we iedere dag weer waar. Samen met onze klanten realiseren we innovaties, reduceren we kosten en verhogen we flexibiliteit en rendement. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij gaan voor langdurige synergie. Wij zijn Synergo.

Waar we het voor doen

Synergo wil toonaangevend zijn in het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van voedselverwerkingsprocessen waarbij verspillingen van voedsel, energie en water worden tegengegaan en er maximale winst is voor onze wereld én onze opdrachtgevers, nu en in de toekomst.

Hoe het begon

Geen branche is boeiender dan de voedingsindustrie. Daar waren Synergo oprichters Kees Vermaire en Rien Melis al jaren van overtuigd voordat ze in 2008 samen besloten Synergo op te richten. “We wilden onze eigen visie op projectmanagement volgen, meer gericht op mensen in plaats van processen, want zij bepalen het werkelijke succes.”

Ons directieteam

Oprichters Rien en Kees vormen samen het directieteam van Synergo. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat alle Synergo professionals iedere dag kunnen excelleren zodat optimaal resultaat geleverd kan worden voor alle klanten.

Managing Director

Rien Melis

Rien heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde. In 2008 richtte hij samen met Kees Synergo op. In de dagelijkse praktijk houdt Rien zich bezig met relatiebeheer van key accounts en commercie.

+31 6 11 86 05 81
Managing Director

Kees Vermaire

Kees heeft een achtergrond in elektrotechniek & industriële automatisering. In 2008 richtte hij samen met Rien Synergo op. In de dagelijkse praktijk houdt Kees zich bezig met de strategie, organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering van het bureau.

+31 6 11 86 05 79

Internationale bedrijven uit diverse sectoren vertrouwen in onze expertise

Hieronder vind je enkele sectoren waarin we actief zijn.

Voedingsingrediënten

AGF

Gemaksvoeding en sauzen

Bakkerijgrondstoffen en - producten

Zoetwaren

Dranken

De adviseurs en engineers gaan pragmatisch te werk en het kennisniveau is hoog. Uiteindelijk is onze productielijn nog efficiënter ingericht dan voorheen.

Dennis van der Kroon Van der Kroon Food Products

Werk zelf mee aan duurzame oplossingen binnen de foodbranche.

We zijn altijd op zoek naar betrokken, enthousiaste professionals.