We geven het toe

Toegegeven, je moet een beetje een vakidioot zijn om zo’n belofte te kunnen doen. Daar komen we dan ook openlijk voor uit: bij Synergo zijn we vakidioten. Maar hoe idioot is het als je datgene doet waar je passie voor hebt? Hoe gek is het als je plezier hebt in je werk en daar alles uit wilt halen wat erin zit? En hoe raar is het dat je een kick krijgt van een team-effort in vooruitgang?

Food in ons DNA

Bij Synergo richten we ons sec op de foodbranche. Iedere engineer, adviseur en projectmanager binnen Synergo heeft dan ook food in het DNA. We kennen de branche als geen ander en weten wat er speelt. We houden onze ogen continu open voor innovaties en onze ervaring en kennis zetten we in om onze klanten vooruit te helpen.

Vernieuwde oplossingen

De experts van Synergo kijken met een frisse, vernieuwende blik naar uw bedrijfsprocessen. Wat kan er beter in efficiency, onderhoud, (voedsel)veiligheid, kwaliteit, bedieningsgemak en grondstofverbruik? Wij onderzoeken het, vinden het, ontwerpen het, adviseren erin en voeren het uit. Het resultaat is een duurzamer en productiever bedrijfsproces.

Mee ondernemen

Dit alles doen we niet door zomaar een opdracht aan te nemen en uit te voeren, maar door integraal mee te denken, met u mee te ondernemen. U met de kennis van uw producten en organisatie, wij met onze multidisciplinaire kennis van techniek en projectmatig werken . Samen realiseren we innovaties, reduceren we kosten en verhogen we flexibiliteit en rendement. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij gaan voor langdurige synergie. Wij zijn Synergo.