Samen tegen verspilling

Werken bij Synergo betekent meer dan alleen projecten succesvol naar de eindstreep brengen. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst van de foodbranche waarbij we zowel op kantoor als bij onze klanten slimme oplossingen bedenken om problemen als verspilling van water, energie en voedsel terug te dringen. Een 'zero emission factory' is onze ultieme uitdaging.

We delen onze kennis

Kennis staat bij ons centraal. We delen deze met onze opdrachtgevers én met elkaar. Want we willen vooruit. Forward in Foodprocessing. We zijn steeds op zoek naar nieuwe inzichten en zetten vol in op ontwikkeling. Van ons als bedrijf, van het bedrijf van onze opdrachtgevers en zeker ook van jou als professional.

Forward in jouw carrière

Bij Synergo krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen, kennis te vergroten en versneld door te groeien naar een hogere functie. Via Synergo Academy ondersteunen we je met opleidingsprogramma’s, coaching en intensieve begeleiding on the job. Zo stoom je als young professional als je wilt heel snel door naar een adviseursfunctie. Bij Synergo haal je het beste uit jezelf.

We doen het samen

Bij Synergo bouwen we samen aan dé kennishub van de foodbranche. Dat is ons doel. Zijn we al klaar, op de top van ons kunnen? Nee, nooit! Er is altijd ruimte voor verbetering, groei en ontwikkeling. En daar kun jij aan bijdragen. Samen met ons. Als team werken we aan deze uitdaging. Gedreven, enthousiast en voorzien van een no-nonsens werkmentaliteit. In een informele sfeer met korte communicatielijnen dagen we elkaar uit, tonen we eigenaarschap en geven we elkaar alle ruimte voor ondernemerschap en innovatie.

Altijd mensgericht

Bij Synergo draait niet alles om engineering. Het draait om mensen. Naar onze klanten toe willen het verschil maken met betrokkenheid, klantgerichtheid, communicatie en flexibiliteit. En intern is alles gericht op werkplezier. Met uitdagende opdrachten, interessante ontwikkelkansen en leuke teamactiviteiten zorgen we daarvoor.

Het voelt goed om bij Synergo te werken. Door de intensieve samenwerking met collega’s en klanten doe ik iedere dag weer nieuwe inzichten op!

Dylan Heinis Process Engineer

Wij zijn altijd op zoek naar talent met passie voor de foodbranche

Bekijk onze vacatures. Zit er een functie tussen die je aanspreekt of waar je naar toe zou willen groeien? Neem contact op! We gaan graag met jou in gesprek over de vele baankansen en opleidingsmogelijkheden bij Synergo. Ook een dagje meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Vacatures of bel naar +31 6 11 86 05 79