Samen tegen verspilling

Werken bij Synergo betekent meer dan alleen projecten succesvol naar de eindstreep brengen. Samen bouwen we aan een betere toekomst van de foodbranche waarbij we zowel op kantoor als bij onze klanten slimme oplossingen bedenken om problemen als verspilling van water, energie en voedsel terug te dringen.

We delen onze kennis

Kennis - in de breedste zin van het woord - staat bij ons centraal. Zo kunnen we opdrachtgevers en elkaar nieuwe inzichten bieden. Een paar keer per jaar organiseren wij leerzame en gezellige kennismiddagen. Wij bieden onze collega's de ruimte om zichzelf te ontwikkelen op vlakken waar zij enthousiast van worden. Dat is terug te zien in de brede opleidingsmogelijkheden die we aanbieden.

Ontwikkeling en samenwerking staan centraal

Wij bieden een prettige werkomgeving die zich kenmerkt door een informele sfeer en korte communicatielijnen. Onze cultuur typeert zich door gedrevenheid, enthousiasme en een no-nonsens mentaliteit. Bij Synergo haal je het beste uit jezelf en kun je jouw talenten ten volle benutten.

Het voelt goed om bij Synergo te werken. Door de intensieve samenwerking met collega’s en klanten doe ik iedere dag weer nieuwe inzichten op!

Petra Vader Project Engineer

Wij zijn altijd op zoek naar talent met passie voor de foodbranche

Bekijk onze vacatures of loop een dag mee!

Vacatures of bel naar +31 6 11 86 05 79