Projectmanagement

Succesvol projectmanagement in de voedingsindustrie vraagt om verbindingskracht en een effectieve aanpak. Dat is precies wat de projectmanagers van Synergo bezitten. Ondersteund door onze unieke projectmanagementmethode zetten deze professionals hun soft skills in om een daadkrachtig en gemotiveerd Synergo/klant-projectteam te creëren. Samen met u gaan ze aan de slag en zetten ze hun ervaring in techniek en food in om het team eenvoudig door het project en langs de bekende valkuilen te loodsen.

Onze projectmanagers begeleiden:

  • Studies
  • Sparring & advies
  • Ontwerp & engineering
  • Aanbesteding
  • Bouw
  • Commissioning
  • Nazorg

Zo gaan we te werk

Voor een goede projectbeheersing in budget, planning en kwaliteit werken we bij Synergo met de Synergo Roadmap®, specifiek ontwikkeld voor projecten in de voedingsindustrie. We werken aan de hand van een gefaseerd projectmodel waarbij keuzes worden gemaakt van hoofdlijn naar detail. Aan deze keuzes ligt goed voorbereidend werk, zoals studies, ontwerp en engineering ten grondslag, gevolgd door heldere communicatie en goede afstemming met alle betrokkenen, intern en extern. Iedereen wordt betrokken en gehoord, samen werken we aan optimaal resultaat.

Het resultaat

Dankzij deze werkwijze zorgen onze projectmanagers er keer op keer voor dat projecten soepel verlopen en volgens afgesproken tijdsbestek, budget en kwaliteit worden gerealiseerd. Bovendien creëren ze draagvlak en geven ze heldere instructies, zodat het projectresultaat ook daadwerkelijk wordt geaccepteerd en op de juiste wijze wordt gebruikt.

Staat u voor een uitdaging?

Rien maakt graag met u kennis.

Rien mailen of bel naar +31 113 23 51 00

Fill 1 Created with Sketch.

Lees hier meer over onze projecten

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de foodbranche? Mis niet langer de laatste inzichten.

Meld u aan voor de Synergo nieuwsbrief. Geen zorgen, we sturen alleen nieuwsbrieven als we écht iets te melden hebben. Gegevens worden uiteraard nergens anders voor gebruikt.