Duurzame productie

Voedsel is een eerste levensbehoefte. Productie van voedsel zal dus altijd nodig blijven. Wij willen een schone wereld achterlaten voor volgende generaties. Daar is verandering voor nodig.

Verwaarden van reststromen Energie- en waterbesparing Logistieke en procesoptimalisatie Procesengineering

Thema

Rendementsverbetering

Onze specialisten kennen de foodbranche als geen ander. Zij denken met u mee over de toekomst van uw bedrijf en helpen u bij het doorvoeren van verbeteringen.

Logistieke en procesoptimalisatie Masterplanstudies Haalbaarheidsstudies Procesengineering

Thema

Industriële veiligheid

Veiligheid tijdens projecten in de voedingsmiddelenindustrie is van groot belang. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving zodat medewerkers optimaal resultaat kunnen leveren.

Explosieveiligheid Procesveiligheid Machineveiligheid Omgang gevaarlijke stoffen ARBO Veiligheidsmanagement Omgevingsvergunningen

Thema

Productiefaciliteiten

Een compleet nieuwe fabriek bouwen, processen uitdenken, slimme en innovatieve oplossingen uitwerken; en dat alles vaak met een krappe deadline. Wij kunnen u helpen.

Bedrijfshuisvesting Haalbaarheidsstudies Masterplanstudies Projectmanagement Procesengineering Projectengineering

Thema

Projectondersteuning

Het is een van de grootste uitdagingen binnen de foodbranche: het tekort aan technisch personeel. Wij bieden tijdelijke ondersteuning van uw projectorganisatie op locatie.

Projectengineering Projectmanagement Procesengineering Veiligheidsmanagement

Thema

Voedselveiligheid

Steeds meer voedingsproducten worden industrieel bewerkt voordat ze worden verkocht. Voedselproductie betekent besmettingsrisico. Waar moet u rekening mee houden?

Industriële hygiëne Allergenenmanagement

Thema