Over Synergo

Synergo Consultancy

Kennissessie: ‘Waarom is veiligheid voor uw bedrijf belangrijk?’

Overal worden fouten gemaakt en liggen incidenten op de loer. Veiligheid in een industriële omgeving kan van levensbelang zijn. Hoe vaak lees je niet over ernstige ongelukken met verregaande gevolgen. Maar meestal denken we dat dat alleen een ander overkomt. Veiligheidscampagnes passeren onopgemerkt of worden ervaren als ‘iets van de veiligheidsdienst’ in plaats van ‘iets van ons’. Het is een kostenpost. Maar is dat wel terecht? Zijn er geen voordelen te behalen als uw bedrijf qua veiligheid op orde is? Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Synergo organiseert daarom op 19 februari 2020 een inspirerende lezing over veiligheid en veilig werken anno 2020 met het oog op de lusten, niet de lasten.

Een inspirerende kennissessie

In een korte lezing neemt Alain Rotthier u mee in hoe u als bedrijf veilig kunt werken. Onderwerpen zoals CE-markering, RI&E, LOTOTO (werkvergunning) en ATEX zijn onderwerpen die de revue passeren. Theoretische inzichten worden afgewisseld met concrete voorbeelden uit de praktijk. Tenslotte wordt er ook gekeken naar het menselijk gedrag en de lessons learned. Amusant en leerzaam tegelijk.

Programma & Locatie

Programma
16.00 – 16.30 uur: Inloop
16.30 – 17.00 uur: Woord van welkom door Leo Lagendijk, commercieel directeur bij Synergo
17.00 – 18.00 uur: Lezing ‘ door Alain Rotthier, veiligheidsadviseur bij Synergo
18.00 – 19.00 uur: Netwerkborrel

Locatie
Hotel & Brasserie Katoen (Bleekveld 9, 4461 DD Goes)

Aanmelden

Wilt u meer weten over veiligheid in de industrie en wilt u weten hoe u op een succesvolle manier veilig werken kunt implementeren in uw organisatie? Kom dan naar onze kennisssesie op woensdag 19 februari 2020. U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Ik meld mij aan voor de kennissessie op woensdag 19 februari 2020

Komt u ook naar de kennissessie op woensdag 19 februari?

U kunt zich aanmelden door een email te sturen